dirljive riječi

Nina Violić pokazala kakva emotivna poruka ju je rasplakala, a njom je rastopila mnoga srca

16.03.2022 u 13:56

Bionic
Reading

Dramska prvakinja HNK u utorak je proslavila 50. rođendan. Kako je pokazala na društvnim mrežama obilježila ga je u dobrom društvu uz smijeh, pjesmu i puhanje svječica na torti, a podijelila je i nešto što joj je posebno uljepšalo njezin veliki dan

Nina Violić se dan nakon proslave svog okruglog rođendana zahvalila pratiteljima na društvenim mrežama za lijepe želje i čestitke. Objavila je i pnešto što ju je, kako je napisala, dirnula do suza.

'Draga Nina, otkrivši preko facea da je danas vaš rođendan i to jubilarni ne modu da se ne javim. Od sve srca čestitam sa najboljim i najljepšim željama za vašu budućnost! Javljam se jer se i ja osjećam ugodno prateći vas iz 'daljine' budući ste na mojim rukama u riječkom rodilištu ugledala svijet/upoznale smo se jednom prilikom u riječkom kazalištu', poručila je Branka Radišić, inače mama RTL-ove voditeljice Ane Radišić.

Nina Violić, jedna je od najboljih (nazivaju je i najbuntovnjom) domaćih glumica impresivne umjetničke karijere. Nakon brojnih priznanja i nagrada kao i statusa prvakinje nacionalne kazališne kuće nastavila je istraživati svoje potencijale kao redateljica svog dugometražnog filma. Privatno sreću dijeli sa životnim partnerom, jednako svestranim glumcem, piscem, glazbenikom i redateljem Filipom Šovagovićem.

'Mrzim stare babe koje dociraju mladima, nikada neću biti takva. Nikada! Želim učiti od mladih, želim biti cijeli život otvorena k novim energijama i budalaštinama svih vrsta. Mladi nas ništa ne bi trebali slušati. Ama baš ništa! Već sve po svom, bez obzira na posljedice', izjavila je ranije za Novi list.

  • +3
Nina Violić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX