otvorila se

Nina Erak o razvodu s Borisom Svrtanom: 'Rastali smo se od stola i postelje'

19.05.2017 u 09:42

Bionic
Reading

Mnoge je neugodno iznenadila vijest da se raspao jedan od najdugovječnijih i najstabilnijih parova na hrvatskoj sceni, onaj koji su činili glumica i ravnatelj Gavelle. Nina Erak i Boris Svrtan u braku su proveli 28 godina, a glumica je otvorila dušu i ispričala što se zapravo dogodilo

'U jednom trenutku moj muž je odlučio letjeti, a ja imam strah od visina. Rastali smo se od stola i postelje. Zasad. Što će dalje biti, ne znam. Moj moto u životu je da nikad ne zatvaram vrata do kraja. To se ne odnosi samo na njega i brak. Jednostavno smo dogovorno shvatili da smo potrošili naš brak', izjavila je Nina Erak za Studio Jutarnjeg lista.

Dodala je da je u svemu tome najviše stradala njihova kći Petra, da nije važno postoji li netko treći te da u trenutku kad su se odlučili rastati nije bilo nikakve treće ni četvrte osobe.

'Prijatelji smo. Tu je 28 godina i dala bi se napisati knjiga o dobrim i o lošim stvarima. Svega je bilo i mi smo prolazili kroz turbulentno razdoblje, svađali se, pale su i teške riječi, ali to je sad sve iza nas i zapravo je OK. To je glupo, pogotovo ako imaš dijete, osim naravno ako ti muž nije psihopat i ako te ne zlostavlja', rekla je glumica u Studiju Jutarnjeg lista. Kod njih, naglasila je, nije bilo zlostavljanja, nego su jednostavno iscrpili svoju ljubav.