'MOJ LIPI ANĐELE'

Jednom snimkom iz aviona Nina Badrić rasplakala svoje obožavatelje

28.01.2019 u 12:09

Bionic
Reading

Od smrti Olivera Dragojevića prošlo je tužnih šest mjeseci, no on nikada neće biti zaboravljen, što među tisućama njegovih obožavatelja, što među njegovim kolegama, koji ga se pjesmom često i rado prisjećaju. Bilo je tako i na jednom letu, na kojem je bila i Nina Badrić

'Jedan sasvim običan let za Zagreb. Bez Olivera nigdje', napisala je to ispod snimke koju je objavila na Instagramu Nina Badrić.

I doista, tako je bilo. Sasvim običan let za Zagreb pretvorio se u let prepun pjesme i emocija, kada je Ante Gelo na gitari zasvirao jednu od najljepših pjesama nikada prežaljenog Olivera Dragojevića 'Moj lipi anđele', a Zoran Mišolongin ju je otpjevao.

Pjesmi se ubrzo pridružila i sama Nina Badrić, koja je cijeli događaj zabilježila kamerom i podijelila sa svojih 268 tisuća pratitelja. Video je u kratkom roku pogledalo gotovo 70 tisuća ljudi, a javili su se i mnogi poznati.

  • +8
Nina Badrić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Blanka Vlašić i Jelena Rozga stavile su emotikone srca, Lana Jurčević napisala joj je 'Ajme divnoooo', a oduševljenje nije krio ni Goran Višnjić: 'E sad ste mi uljepšali dan... samo tako.'