oni su njezino blago

Nina Badrić rastopila srca fanova sa svojom 'najjačom' ekipom

22.05.2020 u 19:20

Bionic
Reading

U životu jedne od naših najpopularnijih i najnagrađivanijih pjevačica ljubavi nikada ne nedostaje. Premda to možda nije muškarac s kojim će graditi obiteljski život, 47-godišnja pjevačica ima obitelj koja joj pruža neizmjernu sreću i obilje pozitivnih emocija

Nina Badrić s vremena na vrijeme dokaže koliko joj je obitelj važna. Nikad nije skrivala blizak odnos sa svojom mamom te sestrama, starijom Dijanom i mlađom Sunčicom.

Pjevačica je na Instagramu objavila fotografiju za koju se pretpostavlja da je nastala prošlog ljeta budući je sličnu objavila i u sredinom srpnja. Na njoj pozira sa sestrom Sunčicom i njezinim sinom Marcom koji žive u Italiji. Svaki slobodni trenutak sestre Badrić obožavaju provesti zajedno te redovito podsjećati jedna drugu na neraskidivu sestrinsku ljubav. Sunčica je sestri u komentarima pored fotografije koju je Nina opisala s riječima 'najjača ekipa', poručila: 'Sve ono što je važno je stalo u ovu sliku! Volim najviše'.

View this post on Instagram

Najjača ekipa 😁❤️😁❤️

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

'Moj je odabir da svako jutro najprije zahvalim na novome danu i svemu što imam. Da gledam u ono dobro u svom životu. Uvijek odabirem to umjesto kukanja. A ostalo je stvar i sreće koja nas pomazi u životu. Rođenje, ljubav i smrt čovjeka ne mogu se naručiti. To se dogodi', ispričala je nedavno za tportal.

View this post on Instagram

#budizahvalansvakidan ❤️

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on