SPREMNA je

Nina Badrić priznaje: 'Ovo mi najviše nedostaje'

18.06.2020 u 14:58

Bionic
Reading

Pjevačica je poput drugih izvođača jedva dočekala popuštanje epidemioloških mjera kako bi ponovno sa svojim bendom mogla stati na pozornicu i družiti se s publikom. Koliko se raduje nastupima, ali i publici Nina Badrić je otkrila na društvenim mrežama

Fotografijom s jednog od svojih koncerata Nina Badrić priziva što skoriji povratak na stage. U objavi na Instagramu priznala je kako joj to najviše nedostaje. 'Nadam se da će se ipak uskoro pronaći način da koncerti ponovo krenu', poručila je pjevačica. Jelena Roga je u komentarima poručila da joj 'prejako' nedostaju koncerti, a fanovi su joj poručili da jedva čekaju njezin prvi nastup.

Nina je jedna od posljednjih koja je uoči odlaska u karantenu održala koncert i to u zagrebačkoj Areni kada je svojim fanovima priuštila nezaboravan doživljaj uz vrsne glazbenike i plesače. Ranije je za tportal otkrila i kako svim srcem uživa u live svirkama te da je to uvijek poseban doživljaj.

'Velika su svjedočanstva mnogih ljudi o tome koliko su dobrog moje pjesme donijele u njihove živote. A ja sam zahvalna Bogu na tom daru. Ako sam samo jednom čovjeku svojom glazbom oplemenila život, moj razlog bavljenja ovim poslom je opravdan', ispričala nam je Nina.