DIVA DUBOKOG DEKOLTEA

Nina Badrić obara s nogu u zavodljivom izdanju, a fanovi je zasuli komplimentima

12.06.2020 u 10:04

Bionic
Reading

Najnovijom fotografijom objavljenom na društvenim mrežama Nina Badrić po tko zna koji put je očarala svoje pratitelje i prijatelje. Rijetko je viđamo u seksi izdanjima, pa ne čudi što je pratitelji zasuli komplimentima

Nina Badrić poznata je po tome što se nikad nije pokazivala u provokativnim izdanjima niti hvalila golišavim fotografijama na koje se oslanjanju tolike druge slavne dame. Popularnost ne duguje selfijima, već glazbenim hitovima, pa su prilike u kojima je možemo vidjeti u ovakvim izdanjima - rijetkost.

Ovog puta pozira sjedeći na stolici, a na sebi ima lepršavu bijelu haljinu sa žutim točkama s puf rukavima i naglašenim dekolteom. 'Ma što veliš?!', napisala je uz objavu. Očekivano, ubrzo je skupila skoro deset tisuća lajkova i komentara, a fanovi su joj poručili da je predivna i da izgleda kao djevojčica.

View this post on Instagram

Ma šta veliš?!😁😜

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Pjevačica balada koja je kroz svoju karijeru dotaknula mnoge emocijama i stilom pjevanja progovorila je ranije o svom izgledu i vježbate li, pazi li na prehranu.

'I ja se trudim, kao i svaka žena, izgledati što bolje. Pazim na prehranu, vježbam, spavam... Imam dobar ten pa si mogu priuštiti to da svijetom hodam bez šminke na licu, no najljepši filtar i kozmetika je kada je žena sretna. To se vidi', izjavila je za tportal. Najugodnije se, kaže, osjeća u japankama i ljetnoj haljinici.