MILJENICA INSTAGRAMA

Nina Badrić ponovno izazvala pomutnju na društvenim mrežama i otkrila bez kojeg luksuza ne može zamisliti život

25.08.2021 u 17:15

Bionic
Reading

Naša pjevačka diva još uvijek gušta na Hvaru gdje je prije nekoliko godina kupila stan u samom centru pored crkve. Naprosto toliko cvjeta u posljednje vrijeme, a ovog puta opet u jednodijelnom crvenom kupaćem kostimu kojeg nosi već nekoliko sezona, a koji neodoljivo podsjeća na one koje su nosile spasiteljice u kultnoj seriji 'Baywatch'

Vegetarijanstvo kao način života kojem se priklonila tijekom pandemije očigledno paše Nini Badrić koja je, složit će se mnogi, na pragu pedesete pronašla novu snagu i inspiraciju. Govoreći o promjeni životnog stila, Nina je priznala da je odluka došla spontano, kao rezultat dugogodišnjeg promišljanja o prehrani.

'Pa to mi je prirodno nekako došlo, super mi je. Osjećam se bistro, zdravo, odlično i nisam umorna. Prije kad bih znala pojesti komad mesa onda bi dva sata odspavala, a sad sam čila, mila, vesela. Čak mi je i maserka rekla da mi je bolji tonus kože', priznala je ranije za Novu TV.

  • +2
Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

Pjevačica pokazuje da stvarno zna uživati i iskoristiti more do maksimuma, ovog puta nasmijana i sretna opet je zablistala u jarkocrvenom kupaćem kostimu jednodijelnog kroja koji laska njenoj ženstvenoj figuri. Fotografiju je popratila stihovima iz Oliverove skladbe: 'Nebom plovi dan modro more ljulja'.

U jednoj od ranijih objava na Instagramu otkrila je da luksuz kojeg najviše cijeni i voli nema veze s materijalnim stvarima. 'Od svih luksuznih stvari najviše volim mir', poručila je pjevačica opisujući fotografiju na kojoj odmara u bijelom ogrtaču, s laganom šminkom i dioptrijskim naočalama. Slažu se fanovi, a mnogi je obasipaju komplimentima, pišući da je 'nikad ljepša'.