Perika ili?

Nina Badrić osvanula kao plavuša: Njezina drastična promjena imidža brojne je oduševila

25.09.2022 u 13:19

Bionic
Reading

Domaća pjevačica gotovo se nikad ne upušta u drastične promjene imidža pa je posljednjom objavom na Instagramu očekivano iznenadila svoje vjerne pratitelje

Nina Badrić dugi niz godina vjerna je prirodnoj, smeđoj boji koju, s vremena na vrijeme, potamni ili posvijetli, baš kao i poludugoj dužini kose.

Vjerne pratitelje na Instagramu pjevačica stoga je posebno iznenadila objavom fotografije na kojoj pozira s platinasto plavim uvojcima i novom frizurom - trendovskim bobom s dodatkom šiški.

Njezinu drastičnu promjenu imidža, osim obožavatelja, prokomentirali su i kolege poput pjevačice Jelene Rozge koja ju je nazvala ‘fatalnom ženom’.

‘Nebitno jel novo ili staro, fake ili pravo...dobro ti stoji’, jedan je od mnogobrojnih komentara pratitelja upućenih pjevačici koja posljednjih tjedana naprosto blista.

'Naravno da mi laskaju komplimenti na račun izgleda i da mi miluje sujetu kad se svi iznenade kad im kažem koliko godina imam pa mi daju uredno puno manje. No ja sam kompletna osoba koja puno ulaže, možda čak i najviše, u svoj duh. Kad je duh mlad i lijep godine su samo zaista broj', nedavno nam je rekla.

  • +6
Nina Badrić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX