savršen spoj

Nina Badrić u modnom klasiku: Bijela košulja i traperice - dobitna kombinacija koju svi obožavaju

26.08.2022 u 19:45

Bionic
Reading

Mnogi će se složiti da postoji nešto neodoljivo privlačno u toj jednostavnosti. Ovi klasici godinama ne silaze s top lista omiljenih odjevnih predmeta modnih urednika, modela, trendseterica, zvijezda. Kako postići wow efekt uz bijelu košulju i traperice? Dobro zna i naša pjevačica

Nakon serije fotografija u kupaćim kostimima i lepršavim ljetnim kreacijama, kratki povratak u Zagreb bio je prilika za ponešto drugačiju modnu kombinaciju. 'Kad s otoka dođeš u 'civilizaciju' na jedan dan prva stanica je farbanje, šišanje, manikura, pedikura i samo tim redom', napisala je Nina Badrić pored fotografije objavljene na Instagramu.

Na njoj pozira u svijetlo plavim poderanim skinny trapericama na koje je nabacila još jedan modni klasik - bijelu košulju, čije je duge rukave podvrnula do laktova. Cijeli look je upotpunila sa zlatnim sandalama i velikom crnom, kožnom torbom.

Riječ je o 'gradskoj uniformi' koja je idealna za dnevnu varijantu, obavljanje raznih obaveza, druženje i ručak s prijateljicama, ali i za odlazak na posao. Ovu magičnu formulu iz proljetnog i ljetnog ormara obožavaju baš svi, a donosi sređen izgled s daškom francuskog chica. Omiljeni par jeans hlača daje dozu udobnosti, a bijela košulja opravdava status elegantnog klasika i nezaobilaznog komada unutar svake garderobe.

  • +10
Bijele košulje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije