FRIZURA ZA PUT

Nina Badrić izgleda bolje no ikada i toga je itekako svjesna pa u posljednje vrijeme ne skida osmijeh s lica

21.07.2020 u 12:26

Bionic
Reading

Na Instagramu se omiljena pjevačica svojim pratiteljima pohvalila novom frizurom za put u nepoznato. Osvježena boja, kao i lagani valovi, pristaju joj odlično, a sve podiže neodoljivi osmijeh koji nikome nije promaknuo

Jedan širok osmijeh itekako je zaslužan za pregršt komplimenata koje je pjevačica Nina Badrić dobila nakon svoje posljednje objave na Instagramu. Iako je fokus poželjela staviti na svoju novu frizuru, koju je napravila prije puta u omiljenom salonu, upravo je njezin osmijeh privukao najviše pažnje.

'Najprije frizura ondak na put', napisala je ispod dvije fotografije na Instagramu, no gdje se točno uputila, za sada nije poznato. Budući da su ljetni mjeseci, lako je moguće da je svoju zagrebačku adresu odlučila zamijeniti onom na otoku Hvaru, gdje ima kuću i boravi svakog ljeta, no, za sada će ostati tajna kamo se uputila.

Budući da u posljednje vrijeme, zbog pandemije koronavirusa, i nema angažmana, baš poput svojih kolega, Nina Badrić sada napokon ima dovoljno vremena posvetiti se nekim svojim malim užicima.