POKUŠAVA DALJE

Nikolina Pišek javila se iz Beča pozirajući pored zanimljivog vozila: 'Zato što sam tu i dalje volim život'

28.07.2022 u 23:18

Bionic
Reading

Udovica Vidoja Ristovića s kojim je bila u dugogodišnjem braku, domaća voditeljica Nikolina Pišek prolazi kroz traumatično razdoblje ali pokušava u brojnim svakodnevnim situacijama pronaći trunku nade i zadovoljstva

Prije dva mjeseca naglo je ostala bez supruga i oca svoje mlađe kćerkice Une Sofije, ali Nikolina Pišek hrabro ide iz dana u dan i pokušava ostati nasmijana baš zbog svoje nasljednice.

Bez obzira na medijski rat sa svekrom Viktorom Ristovićem, u javnosti poznatim pod nadimkom Mišo Grof, Nikolina je dostojanstveno ostala pri svojim izjavama s početka ove cijele tragedije i rijetko što otkriva u javnosti. No, svoj profil na društvenoj mreži Instagram često koristi kako bi poslala poneku poruku.

Kroz fotografije ali i kratke opise jasno daje do znanja da i dalje ima za što živjeti te da pokušava optimistično gledati na situaciju u kojoj se našla.

Bivša voditeljica sada je pokazala da je otputovala u Beč, a od tamo se javila pozirajući uz skupocjeni motocikl BMW u smeđoj odjevnoj kombinaciji te s osmijehom na licu.

Poručila je: 'Jedna bez ikakvog povoda. Zato što sam tu i dalje volim život'. Podsjetimo, povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović preminuo je u svibnju u 44. godini života.