uselit će za mjesec dana

Nikolina Pišek pokazala luksuznu vilu i otkrila kako napreduje uređenje njezina doma

21.03.2024 u 11:23

Bionic
Reading

Voditeljica ovih dana ima pune ruke posla. U zagrebačkom naselju Šestine, koju je kupila s prerano preminulim suprugom Vidojem Ristovićem traju građevinski radovi, a Nikolina Pišek je u objavi na Instagramu istaknula kako se jedva čeka useliti

Nikolina Pišek je nedavno otkrila kako se useljenje odužilo zbog zastoja i problema s građevinskim radovima. Sada je opisala svoje 'muke po useljenju'.

'Jedva čekam useliti i to bi se trebalo dogoditi za kojih mjesec dana.Po mojem iskustvu, pred samo useljenje sve izgleda najgore. Terase se još rade jer je bilo kiše, detektirali smo začepljenu cijev pa je trebalo kopati već gotovi kulir, električari nisu još završili postavljanje rasvjete pa ne možemo riješiti razvodne kutije, procurio je sifon u stropu, vrata samo sto nisu stigla, a kuhinja se postavlja', stoji na početku njezine objave na Instagramu.

U nastavku je naglasila da ima 'najbolju ekipu na svijetu, i ako ne plače od očaja onda se smije s njima'. 'To su sve čari jednog putovanja prema cilju, s puno turbulencija i skretanja, uglavnom je off road, a pred kraj se vozi samo u petoj brzini. Najbolji smo i stižemo', poručila je Pišek.

večer mode

Zavodljivo izdanje: Nitko ne nosi kožnu haljinu kao Nikolina Pišek

Pogledaj galeriju

Nedavno je na Instagramu otkrila da je naručila ormare po mjeri i pregradna vrata te je pokazala svoju impozantnu spavaću sobu, a pokazala je kako će izgledati soba njihove kćeri, Une Sofije. Dok je šetala prostorijom u pozadini se mogao vidjeti mozaik ružičastih pločica, iz čega je jasno da poput glavne spavaće sobe i dječja ima svoju kupaonicu. Uz tu prostoriju Pišek je pokazala još jednu u kojoj se vidi tamnoplavi kauč.

Podsjetimo, Nikolina nakon suprugove smrti vilu je pokušala prodati za 1,7 milijuna eura. Kuća ima 420 kvadrata i okućnicu od 1460 kvadrata koja je izgrađena 2012. godine. Inače, Nikolina je diplomirala studij dizajna na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu ali je priznala kako joj je 'njezina diploma više odmogla, nego pomogla pri renovacijama'.

  • +2
Nikolina Pišek Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL