NOVI ANGAŽMAN

Nikolina Pišek otišla s TV Pinka?

14.02.2012 u 10:24

Bionic
Reading

Nakon što je Nikolina Pišek najavila kako započinje s radom na srpskoj televiziji TV Pink, ta suradnja nije urodila plodom, a ona je dobila drugu ponudu te će uskoro stati pred druge kamere, točnije srpske televizije TV Prve

Voditeljica Nikolina Pišek na srpskoj televiziji TV Pink trebala je voditi svoju autorsku emisiju. 'Obećavam da ću s gostima raditi kaos. Prvi put ću govoriti ono što mislim, a ne što su mi napisali u scenariju', tada je izjavila Nikolina. Premda su neke epizode snimljene, Nikolinina emisija nikada nije bila emitirana, a prema pisanju srpskoga Kurira, dobila je novi angažman na TV Prvoj.

Kako tvrdi Kurir, Nikolina se nije uspjela dogovoriti s čelnicima 'ružičaste televizije' pa je postigla dogovor s čelnicima TV Prve te će na toj televiziji voditi emisiju zabavnog karaktera. 'Pregovori s Nikolinom Pišek traju već nekoliko mjeseci, a prošloga tjedna su privedeni kraju pa će ona već početkom ožujka stati pred kamere. Emisija će se baviti raznim, uglavnom zabavno-estradnim temama, a domaćica će se truditi da kroz razgovor s atraktivnim gostima pridobije što veći broj gledatelja', za Kurir je rekao izvor s TV Prva.

Voditeljica je za Kurir cijelu situaciju samo kratko prokomentirala: 'Bit ćete i više nego ugodno iznenađeni.'