na maldivima

Nikolina Pišek osvrnula se na tešku godinu iza sebe pa objavila izazovnu fotografiju s mjesta na kojem odmara dušu

10.01.2023 u 12:59

Bionic
Reading

Popularna voditeljica Nikolina Pišek na Instagramu je objavila izazovnu fotografiju s Maldiva, na kojoj je okrenula leđa svemu što ostavlja u prošloj godini. Voditeljica je sredinom 2022. ostala bez supruga, a njegov je otac javno optuživao Nikolinu za raznorazne stvari nazivajući ju pogrdnim imenima

Kraj stare i početak nove godine većina koristi za zbrajanje i oduzimanje pozitivnih i negativnih trenutaka u životu, izvlače se pouke koje se koriste za bolje postupanje u novoj godini. Zatvaraju se stara dugovanja, a time i stare patnje. Upravo zato iz grada je pobjegla Nikolina Pišek koja je idilu Maldiva iskoristila za sebe i krug bliskih ljudi uz koje je zatvorila godinu iza sebe.

Nikolina se ispod objave raspisala o teškoj godini iza nje. U svibnju prošle godine svijet je napustio Nikolinin suprug, kolekcionar i povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović. Nakon iznenadnog gubitka supruga, Nikolina je u velikom intervjuu izjavila da ju najviše boli što je njezina kćerkica Una izgubila oca, a ona osobu s kojom je planirala provesti život.

Nakon teškog perioda, uslijedilo je medijsko linčevanje Nikoline koju je svekar optužio za raznorazne stvari, a posebno ga je zasmetala podjela imovine pa izravno napada snahu preko medija.

Od svega toga Nikolini je zaista bio potreban predah, posebice od izloženosti, pa je uzela pauzu i otputovala na sunčane Maldive. 'Svima nam ponekad treba pauza. Od posla, izlazaka, obaveza, briga… Od izloženosti. Meni je trebala da sumiram, da se okružim sa svojima, da se grlimo i plačemo ako treba, smijemo se i slavimo ovo što imamo. I da se odmaknem od svega. S odmakom da pogledam na sve i nastavim dalje', napisala je ispod objavljene fotografije te nabrojala koliko ju je ova godina uznemirila, no sa svakim novim listom kojeg je okrenula naučila je vrijednu pouku koju će nositi kroz ostatak života.

  • +7
Nikolina Pišek Izvor: Cropix / Autor: Matija Kokovic / CROPIX

Optimistična Nikolina objavu je zaključila pozitivnim mislima: 'U ovoj godini želim plakati od ljepote i sreće. I znam da hoću. Već to i radim. Jer imam svoj krug meni najvažnijih velikih ljudi.'

Na fotografiji je leđima okrenuta fotografirana kako u kupaćem kostimu šeće plažom prikrivenom božanstvenim pijeskom, a njezina okrenuta leđa mogu biti odgovor na sve loše stvari kojima je okrenula leđa te odšetala u novi, bolji život, uz prave prijatelje i divnu obitelj koji su joj podrška u teškim vremenima.