PONOVNO GOLICA MAŠTU

Nikolina Pišek: 'Još uvijek nemam fotografija s odjećom'

03.05.2019 u 16:18

Bionic
Reading

Nekadašnja voditeljica Nikolina Pišek Ristović već neko vrijeme uživa na Sejšelima sa suprugom, kćerkicom i prijateljima. S rajskih plaža uglavnom šalje pozdrave u oskudnim bikinijima, svjesna svoje ljepote i seksepila

Pozirajući u oskudnom bikiniju koji otkriva sve njezine draži i atribute, Nikolina Pišek Ristović je ispod fotografije objavljene na društvenim mrežama napisala: 'Još uvijek nemam fotografija s odjećom. Sorry.'

Dala je time naslutiti kako vrijeme na godišnjem odmoru uglavnom provodi razgolićena i u kupaćim kostimima, što je između ostalog jasno pogleda li se pobliže njezin Instagram profil. Tamo je vojsku obožavatelja posljednjih dana počastila raznim pozama i bikinijima, a pokazala i da izgleda bolje no ikada.

'I ja da ovako izgleda, isto ne bih imala', 'Ne bih nikad rekla da imaš 42 godine, prezgodna!', 'Bolje ti pristaje tako', 'Ovakvo tijelo je grijeh sakriti s odjećom', 'U tvom slučaju odjeća je samo višak. Komplimenti na izgledu', samo su neki od brojnih komentara Nikolininih pratitelja.

Lijepa brineta ne krije da već godina brine o tijelu i izgledu. Osim što zdravo jede, često je u teretani i vježba, a trening ne propušta ni tijekom putovanja.

'Posložila sam si prioritete i nakon poslovnih obveza teretana je na prvome mjestu. Vježbam uvijek i svagdje. Kad odem na putovanje, u hotelu obavezno pronađem neki fitness-kutak gdje ću vježbati. Tako već godinama. Ali mislim da je to zdravo', rekla je jednom prilikom.

  • +4
Nikolina Pišek na odmoru Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic