NIJE IZDRŽALA

Nikita napustila Big Brother kuću: Navijam za Orkyja

05.02.2018 u 23:02

Bionic
Reading

Nikita koja je već nekoliko dana Big Brotheru spominjala kako želi napustiti kuću, odlučila je tu želju sprovesti u djelo

'Ušla sam u Big Brother kuću jer sam htjela probati nešto novo, htjela sam vidjeti kako taj famozni Big Brother funkcionira s unutarnje strane, rekla je sad već bivša stanarka Big Brother kuće, inače kozmetičarka iz Lovrana, odrasla u Torontu.

Nikita je luksuzno zdanje napustila nakon što je istekao rok od 24 sata u kojem je imala pravo na promjenu odluke. Kaže, veseli je što se napokon vidjeti svoje voljene te dečka Dina kojeg je neprestano spominjala, objavio je RTL.

'Bilo je oscilacija u kuću, boljih i lošijih trenutaka, ali ovo je jedno nezaboravno iskustvo i pamtit ću ga samo po pozitivnim stvarima', rekla je Nikita te dodala da se što prije želi vratiti svom starom životu.

  • +17
Big Brother kandidati Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL televizija

Nikita je otkrila i tko joj je favorit te za koga će navijati.

  • +46
Početak nove sezone Big Brothera Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas

'Orky je toliko neiskvarena i iskrena osoba. On nema maske, što misli to i kaže i apsolutno navijam na 'njega, kaže Nikita koja će odsad Big Brother, baš kao i brojni gledatelji, pratiti samo putem malih ekrana - svaki dan u 20 sati na RTL-u!