FANOVI JE HVALE

'Nikad zgodnija ni mlađa': Severina ponovno zaradila pregršt komplimenata

31.10.2020 u 00:16

Bionic
Reading

Omiljena Splićanka ponovno je izazvala pomutnju na društvenim mrežama objavom u pravom ljetnom stajlingu sa šeširom i sunčanim naočalima

Severina je na veliku radost svojh brojnih fanova na Instagram postavila fotografiju za koju je u kratkom roku zaradila brojne pohvale.

Popularna glazbenica pozirala je s retro sunčanim naočalima i šeširom s porukom 'Handle with care', a obožavatelji su je vrlo brzo zasuli komplimentima.

'Najljepša', 'Lipotica, a kakva može bit Splićanka, 'Nikad zgodnija ni mlađa', 'Kraljica', nisu 'škrtarili' na pohvalama Severini obožavatelji.

Inače, glazbenica je nedavno pozvala građane na odgovornost kako bi se zaustavila širenje koronavirusa kojeg je i sama ljetos preboljela.

Iako sama imala simptome, upozorila je tada na patnju koju su prošli neki njezini prijatelji. Stoga je podijelila video o discipliniranom ponašanju građana Tokija i pozvala obožavatelje da se i sami ponašaju tako.

Njezin apel za odgovorno ponašanje izazvao je žestoke kritike i raspravu, a pjevačicu gorljivi zagovornici teorija zavjere pitaju objavljuje li to plaćene oglase ili se najela bunike.