U NOĆNOM IZLASKU

Brad Pitt odao počast Bradleyju Cooperu pa s djevojkom Ines ukrao svu pozornost

09.02.2024 u 18:23

Bionic
Reading

Sa djevojkom Ines de Ramon, slavni oskarovac stigao je na novo izdanje Međunarodnog filmskog festivala u Santa Barbari kako bi odao počast svom kolegi, glumcu i redatelju Bradleyju Cooperu

Na novom izdanju festivala, 60- godišnji Brad Pitt u ulozi govornika odao je počast kolegi Bradleyju Cooperu, u prisustvu 34- godišnje dizajnerice nakita.

Na fotografijama koje je objavio tabloid HELLO!, Pitt i de Ramon (34) mogu se vidjeti kako sjede jedan do drugoga u publici, odmah iza Coopera (49) i njegove glumačke kolegice u filmu 'Maestro', Carey Mulligan.

Pitt je za svečanu večer u kazalištu Arlington odjenuo tamnosmeđe odijelo, dok je njegova djevojka izgledala glamurozno u plavozelenoj haljini s visokim ovratnikom.

Izvor koji je prisustvovao događaju za američki People izjavio je kako je Pitt bio 'vrlo suzdržan', odbivši pozirati na crvenom tepihu, no kada se pojavio na pozornici kako bi odao počast Cooperu, 'publika je poludjela od uzbuđenja'.

'Činilo se da je vrlo dobro raspoložen na pozornici kada je uručio nagradu Bradleyu, šaleći se da je došao samo zbog besplatnog putovanja u Santa Barbaru', dodaje izvor.

Pitt i de Ramon, prvi put su viđeni zajedno u studenom 2022., a brojni izvori tada su tvrdili da su u vezi 'već nekoliko mjeseci'.

Kada je dobitnik Oscara napunio 60 godina u prosincu 2023. godine, de Ramon se pridružio njemu i njegovim prijateljima na intimnoj proslavi u pauzi od snimanja novog filma.

Ovog četvrtka Pitt je uručio Cooperu jedno od najvećih priznanja Filmskog festivala u Santa Barbari, nagradu za najboljeg izvođača godine, zahvaljujući ulozi Leonarda Bernsteina u biografskom filmu 'Maestro', koji je također režirao i za koji supotpisuje scenarij.

  • +3
Maestro Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia