VALENTINA PALOMA PINAULT

Nikad emotivnija Salma Hayek objavila video svoje jedinice

22.09.2023 u 08:52

Bionic
Reading

Svoj službeni Instagram profil, gdje je prati gotovo 27 milijuna ljudi iz cijeloga svijeta, Salma Hayek iskoristila je kako bi svojoj jedinici Valentini Palomi Pinault čestitala 16. rođendan

Montiranim videom, sastavljenim od mnogobrojnih fotografija i snimki nastalim tijekom posljednjih godina, Salma Hayek poželjela je svojoj kćeri najsretniji rođendan. U videu se tako može vidjeti dijelić obiteljskog putovanja u Disneyland, trenutke kada pjevaju i slično.

'Srce mi puca od ljubavi, ponosa i zahvalnosti zbog dana kada si ti rođena. Nastavi nas besramno obasjavati svojim prekrasnim svjetlom moja voljena djevojčice, čak i ako to zaslijepi budale', napisala je Salma Hayek ispod objave i dodala:

'Za nas koji smo imali sreću da te imamo u svojim životima, hvala ti što si nas svojom hrabrošću učinila još jačima. Što si naše živote ispunila smijehom i radošću, ali i svojom opakom duhovitošću. Što nas izazivaš da rastemo s tobom i što nas svaki dan nadahnjuješ.'

Salma Hayek i Valentina Paloma Pinault Izvor: Profimedia / Autor: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Valentina Paloma, koja je napunila 16 godina, jedino je dijete meksičke glumice Salme Hayek koju je dobila u braku s francuskim milijarderom Francoisom-Henryjem Pinaultom.

Za razliku od Salme, Pinault iz prošlog braka s Dorothee Lepere ima 22-godišnju Mathilde, 25-godišnjeg Francoisa, dok iz veze s Lindom Evangelistom ima 16-godišnjeg Augustina. Sa svima njima Salma Hayek ima blizak odnos, i često svi zajedno odlaze na obiteljske odmore.