NJEZinA MALA TAJNA

Zahvaljujući ovome Salma Hayek i u 58. godini ima struk od 60 centimetra

15.09.2023 u 12:51

Bionic
Reading

Iako joj je 57 godina, slavna Meksikanka i dalje izgleda sjajno, čega je i sama svjesna, pa svoje obožavatelje na Instagramu rado 'časti' svojim fotografijama u bikiniju, pokazujući zavidnu liniju

Hollywoodska veteranka na objavljenim fotografijama djeluje izuzetno vitko i mladoliko, a sada je 57-godišnja zvijezda Salma Hayek objasnila kako kako joj uspijeva održati tako vitku liniju. U njezinom slučaju zasluga ne ide napornim vježbama, već nešto sasvim drugo.

Kako je otkrila za Entertainment Tonight, meditacija je najzaslužnija za njezinu figuru. Meditacija je za nju, kaže, praksa koja koristi svjesnost ili fokusiranje uma na određeni objekt, misao ili aktivnost, a sve kako bi se trenirala pozornost i svjesnost za stabilno stanje.

  • +2
Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: PICJER/imageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Ja uistinu vjerujem u to. Ljudi kažu da je važno vježbanje, no ja mislim da je meditacija. Morate jednostavno pronaći svoj način. Za mene je vježbanje teško, ponajviše jer ja nemam potrebnu disciplinu za to. No, meditacija je kao šetnja u parku.'

u Los Angelesu

Što se to kuha? Salma Hayek i Angelina Jolie na zanimljivom obiteljskom druženju

Pogledaj galeriju

Miljenica crvenog tepiha meditira svakoga dana i uistinu uživa kada može provesti te trenutke sama sa sobom. Salma je visoka 157 centimetra, ima 59 kilograma i mjere 99-60-96.

Iako je rekla ne botoksu i sličnim korekcijama, kaže kako rado odlazi na tretmane koji se koriste radio ili mikrofrekvencijom, zahvaljujući kojima je njezina koža zategnuta.