dala na znanje

Nika Fleiss stavila dekolte u prvi plan i poručila: 'Ako ne možeš gristi, ne pokazuj zube'

08.09.2021 u 23:11

Bionic
Reading

Poznata hrvatska sportašica, doslovno je procvala otkad je odbacila skijašku opremu. Provokativna poziranja nisu joj nepoznanica, a danas je svoje pratitelje iznenadila novim uz zanimljivu poruku

Atraktivna bivša skijašica privući pozornost medija i obožavatelja na društvenim mrežama, ne libi se pokazati svoje seksi atribute. 'Ako ne možeš gristi, ne pokazuj zube', poručila je Nika Fleiss pored najnovije fotografije na Instagramu. U prvom planu je i ovaj put dekolte.

Nije Nika sramežljiva kad je njeno tijelo u pitanju, a nema zašto ni biti. Pokazala je to i kada je pozirala svojedobno za Playboy. Podsjetimo, nakon što je neko vrijeme živjela u Americi i tamo se bavila odnosima s javnošću, 2020. godine je završila tečaj šišanja pasa te u Petrovoj ulici otvorila trgovinu i salon za kućne ljubimce. Na svom Instagram profilu često voli pokazivati fotografije veselih četveronožnih klijenata koji joj donose veliko veselje.

Osim toga, nakon sportske i poslovne karijere, uz potporu obitelji i prijatelja, u ožujku je ušla u političke vode kao nezavisna kandidatkinja uz potporu HDZ-a. Na lokalnim izborima kanditirala se za mjesto gradonačelnice Samobora. Tada je izjavila da joj politika nije bitna i da je svoj 'uspjeh već dokazala, kroz sport i poslovnu karijeru'.

  • +3
Nika Fleiss Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL