30 godina mlađa

Leonardo DiCaprio odgovorio na glasna šuškanja o vezi s 19-godišnjom manekenkom

08.02.2023 u 09:26

Bionic
Reading

Oskarovca Leonarda DiCaprija u zadnje se vrijeme povezuje s mlađim djevojkama, što izaziva različite reakcije javnosti. Na društvenim mrežama glumca zafrkavaju, a u proteklih nekoliko dana povezali su ga s 19-godišnjom francuskom manekenkom. Razlika od čak 30 godina potaknula je burne reakcije na društvenim mrežama, a o svemu su se oglasili i njegovi bliski prijatelji koji su stali u njegovu obranu

Već nekoliko mjeseci popularni je glumac glavna tema društvenih mreža zbog svog ukusa u djevojke. Cijeli Internet bruji kako Leonardo DiCaprio voli samo mlađe, spajaju ga s 20-godišnjim manekenkama, a glumac o cijeloj situaciji samo šuti. Ipak, na najnovije navode kako izlazi s 19-godišnjom manekenkom morao je odgovoriti.

DiCaprija povezuju s francuskom manekenkom Eden Polani jer je sjedio kraj nje na zabavi pjevačice Ebony Riley, povodom objave njenog novog albuma, a kasnije su se zajedno i fotografirali.

'Sjedili su jedno pokraj drugog na zabavi uz slušanje glazbe', rekao je izvor blizak glumcu te u njegovu obranu rekao kako je bilo više ljudi na tom događaju.

Izvori bliski DiCapriju su zanijekali da između njega i Eden postoji ikakva romansa, no manekenka svjesna pozornosti koju dobiva odlučila je iskoristiti novu slavu pa je često objavljivala na Instagramu u svrhu samopromocije. Ipak, sada je njezin profil nedostupan.

Eden Polani je 19-godišnja manekenka i ujedno najmlađa djevojka s kojom su glumca povezivali. Na Instagramu je imala oko 220.000 pratitelja, a broj je skočio za više od 20.000 pratitelja nakon prve fotografije s DiCaprijem. Objavljivala je i slike s profesionalnih photoshootinga, ali i fotografije iz svakodnevnog života.

  • +4
Eden Polani Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia