amalija knavs

Nije krila tugu: Melania Trump od majke se oprostila najljepšim riječima

19.01.2024 u 09:47

Bionic
Reading

Obitelj bivše prve dame SAD-a jučer se okupila na ispraćaju Melanijine majke Amalije Knavs koja je umrla u 78. godini života

Prije deset je dana 53-godišnja Melania Trump objavila kako je njezina majka Amalija Knavs umrla u 78. godini života. Otprije je poznato kako je Knavs teško bolesna, a zbog toga je Melania u posljednje vrijeme rijetko viđana u javnosti jer je svo svoje vrijeme posvetila skrbi oko majke.

'S velikom tugom moram objaviti smrt moje voljene majke Amalije', napisala je 9. siječnja Melania na X-u (bivšem Twitteru), a jučer se obitelj okupila na ispraćaju u biskupskoj crkvi Bethesda-by-the-Sea u Palm Beachu na Floridi, istoj crkvi u kojoj su se 2005. vjenčali Donald i Melania Trump.

Uz Melaniju je stajao njezin suprug Donald te sin Barron, ali i otac Viktor Knavs kojeg rijetko imamo priliku vidjeti. Na pogrebu su bile prisutne i kćeri bivšeg predsjednika iz prijašnjih brakova: Tiffany Trump i Ivanka Trump sa suprugom Jaredom Kushnerom.

Čitava obitelj ovako je pružila potporu utučenoj Melaniji koja je bila izrazito vezana uz majku.

  • +2
Amalija Knavs Izvor: Profimedia / Autor: JIM WATSON / AFP / Profimedia

Tijekom ispraćaja Melania je pred okupljenima održala i dirljiv govor ne skrivajući kako joj je majka uzor: 'Njezin brižni duh nije poznavao granice i stvorio je naslijeđe koje će trajati generacijama. Okretala je glave svojom ljepotom i nepogrešivim osjećajem za stil. Ali njezina nepokolebljiva odanost i naporan rad učinili su ih iznimnima', rekla je.

  • +7
Melania i Donald Trump Izvor: Profimedia / Autor: GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia