to se rijetko viđa

Lijepa princeza i Ivanka Trump zaljubile su se u isti kaput laskava kroja

19.01.2024 u 08:35

Bionic
Reading

Ženstvena mašna oko vrata nalik šalu, plisirani kroj i trendi crvena boja bili su dovoljni da kaput Caroline Herrere osvoji čak dvije slavne ličnosti

Elegantan crveni kaput Caroline Herrere privukao je veliku pozornost u svijetu mode jer se vrlo rijetko događa da dvije uvažene političke ličnosti u kratkom razmaku biraju isti odjevni predmet.

Upravo to se dogodilo s ovim trendovskim komadom kojem nisu mogle odoljeti danska princeza Isabella i Ivanka Trump, kćer bivšeg predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, koja ga je nosila pri odlasku na političku manifestaciju sa suprugom Jaredom Kushnerom.

Ivanka je svoj Carolina Herrera kaput nosila s lakiranim crnim salonkama, najlonkama i sunčanim naočalama, a u prvom planu bio je ženstveni povez oko vrata koji nalikuje šalu.

Ivanka Trump i Jared Kushner Izvor: Profimedia / Autor: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

Također, ovaj kaput ističe se i po laskavom kroj zbog suženja oko struka obogaćenog plisiranom tkaninom koja stvara efekt posve vitke linije. Zbog zavodljive siluete, komadi ovakvog kroja popularno su nazvani 'coquette' estetika, a koliko su ženstveni pokazala je i mlada Isabell.

16-godišnja danska princeza u njemu je zablistala na službenom protokolu kojim su njeni roditelji Frederik i Mary proglašeni novim danskim kraljem i kraljicom.

Lijepa princeza stajling je obogatila tek tradicionalnim brošem i minimalističkim zlatnim naušnicama, njen look bio je dovoljan da ovaj kaput postane jedan od najpoželjnijih komada sezone.

novo poglavlje

Kakav izljev ljubavi! Poljupcem na balkonu palače kralj i kraljica ušutkali glasine

Pogledaj galeriju