SCIJENTOLOGIJA MU JE VAŽNIJA

Nije je vidio godinama: Tom Cruise potpuno je zaboravio na kćerkicu Suri

27.02.2018 u 13:36

Bionic
Reading

U zadnje vrijeme 11-godišnju Suri Cruise uglavnom se može vidjeti u društvu majke, glumice Katie Holmes, a strani mediji tvrde kako oca Toma Cruisea nije vidjela već nekoliko godina

Kada je krajem kolovoza 2012. napokon okončana brakorazvodna parnica Toma Cruisea i Katie Holmes, njihova tada šestogodišnja kći Suri pripala je majci. Ipak, slavni glumac nije dobio zabranu viđanja kćeri.

  • +6
Tom i Suri Cruise Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No kako stvari danas stoje, izgleda da je samoinicijativno odlučio da nema vremena za svoje jedino biološko dijete. Podsjetimo, s bivšom suprugom Nicole Kidman Cruise ima dvoje posvojene djece, 25-godišnju Isabellu i dvije godine mlađeg sina Connora.

Iako Holmes i Cruise nakon razvoda nikada javno nisu progovorili o razlozima prekida, uvijek se špekuliralo kako je glavni krivac njegova zaluđenost scijentologijom, a kada je u tu kontroverznu zajednicu htio uključiti i kćerkicu Suri, Katie je poduzela sve kako bi je spasila.

Budući da se posljednjih godina Suri uglavnom može vidjeti s majkom, strani mediji postavili su pitanje viđa li Tom uopće svoju kćer i, kako tvrde, došli do saznanja da je nije posjetio zadnje četiri godine.

Pritom nije poznato sudjeluje li uspješni holivudski glumac, koji se uredno nalazi na listi najplaćenijih osoba filmske industrije, u troškovima alimentacije ili pak Katie sve pokriva sama. Uvijek škrt na riječima kada se radi o privatnom životu, Cruise je tek kratko prokomentirao nedavno pitanje smatra li da će se i malena Suri baciti u glumu kada odraste.

  • +9
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Nikad ne znate', promrmljao je 55-godišnjak kojeg smatraju jednim od najistaknutijih članova scijentološke zajednice. Poznati otac itekako se udaljio od kćerkice, a postoje tek nagađanja da ponekad održavaju odnos telefonski. Neki sumnjaju kako se Tom od Suri ogradio i kada je njegova bivša supruga Katie započela tajnu vezu s glumcem Jamiejem Foxxom, s kojim je nedavno javno viđena prvi put nakon pet godina skrivanja.

  • +3
Katie Holmes i Jamie Foxx Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Budući da malena živi s majkom te nije članica Scijentološke crkve, to stvara vrlo velik problem i navodno se ta cijela situacija nimalo ne sviđa vrhovnom vođi ove zajednice.