predana navijačica

Nije bila uz njih na tribinama, ali se Kolinda Grabar-Kitarović javila nakon utakmice: 'Vidimo se u finalu'

05.12.2022 u 21:24

Bionic
Reading

Bivša hrvatska predsjednica poznata je po svom strastvenom navijanju za našu nogometnu reprezentaciju. Prije nekoliko dana u Kataru se družila s navijačima i bila na tribinama dok su Vatreni igrali s Belgijom, ali zbog obaveza nije mogla biti na utakmici kojom smo osigurali odlazak u četvrtfinale

Kolinda Grabar-Kitarović se oglasila preko Instagram storyja: 'Bravo, Vatreni! Vidimo se u finalu', poručila je. Danas su se mnogi pitali gdje je bila i zašto nije došla na današnju utakmicu, čak je i na Twitteru nastala rasprava.

Inače, bivša predsjednica se jučer na društvenim mrežama javila i pokazala fotografiju iz Rige, glavnog grada Latvije. Prizor je nastao prije tri dana. Njezino pojavljivanje u Kataru izazvalo je veliku pozornost, osobito zbog modnih kombinacija. Prvo se pokazala u posavskoj nošnji na kojoj prevladavaju bijela i crvena boja iz zbirke zagrebačke Posudionice i radionice nošnji.

Nakon toga je navijala u kockastoj košulji, modelu iz suradničke kolekcije brenda Louis Vuitton i japanskog streetwear dizajnera Niga, a naše nogometaše je bodrila i odjevena u dres reprezentacije te popularne cargo hlače. Inače je najavila da će se u Katar vratiti s koferom kojeg će napuniti navijačkim rekvizitima.

  • +4
Kolinda Grabar-Kitarović Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX