nije imala društveni život

Nicole Kidman otkrila nove detalje braka s Tomom Cruiseom

23.10.2018 u 11:35

Bionic
Reading

Holivudski par rastao se još davne 2001. godine ali Nicole Kidman u svom se posljednjem razgovoru s medijima prisjetila nekoliko stvari koje punih 17 godina nije podijelila s javnosti. Otkrila je tada detalje odnosa s Tomom Cruiseom

Nicole Kidman danas je u sretnom 12-godišnjem braku s glazbenikom Keithom Urbanom s kojim dijeli dvije kćerkice Faith Margaret i Sunday Rose. Iza nje je jedan propali brak s glumcem Tomom Cruiseom, od kojeg se rastala 2001. godine, nakon 11 godina zajedništva.

Prilikom svog posljednjeg razgovora s medijima, Kidman se prisjetila detalja iz bivšeg braka, koje do sada nikada nije podijelila s javnosti.

'Udala sam se za Toma Cruisea s 22 godine i to je nešto o čemu nerado govorim, ponajviše jer sam sada u braku s muškarcem koji je moja najveća ljubav i smatram da ga time ne poštujem. Udala sam se jako mlada, no ne iz razloga što je on bio moćan i uspješan, već zato da mi bude zaštita', kazala je tada.

Osim što je otkrila da joj je Cruise, u kojeg je kako tvrdi tada bila jako zaljubljena, bio svojevrsna zaštita od nepredvidljivog svijeta Hollywoodu, australska glumica rekla je i da zbog njega nije imala nikakav društveni život.

'Bila sam u 23. i udana. Nisam odlazila na tulume i nije me se često moglo vidjeti u izlasku. Većinu vremena bila sam kod kuće. Prvo dijete posvojila sam s 25 i uglavnom sam bila orijentirana na obitelj. Moj smisao je bio posao koji jako volim i kuća kod koje me čekala obitelj', objasnila je zvijezda.

  • +16
Nicole Kidman i Keith Urban Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

S Tomom Cruiseom, Kidman danas dijeli dvoje posvojene djece, 25-godišnju kćer Isabellu i dvije godine mlađeg sina Connora.

Uz kratki presjek svog odnosa s bivšim suprugom, Nicole je dodala da o prošlosti i nekadašnjim muškarcima ne voli razgovarati jer to smatra nepoštovanjem prema njima, ali i njezinom sadašnjem mužu Keithu s kojim je neizmjerno sretna.