BESPRIJEKORNO DOTJERANA

Nicole Kidman odbacila haljine i napravila modni zaokret

15.10.2018 u 10:54

Bionic
Reading

Iako se na crvenim tepisima redovito pojavljuje u raskošnim haljinama renomiranih dizajnerskih imena, holivudska diva Nicole Kidman na premijeri akcijske drame 'Destroyer' odlučila je napraviti modni iskorak

Zbog novog filma u kojem utjelovljuje ulogu detektivke Erin Bell, Nicole Kidman postala je gotovo neprepoznatljiva, a na njegovoj svečanoj londonskoj premijeri u sklopu BFI Film Festivala sve je oduševila elegantnim izdanjem u modnom klasiku.

NICOLE KIDMAN

Totalna transformacija: Biste li prepoznali slavnu oskarovku?

Pogledaj galeriju

Raskošne toalete s kojim je stekla titulu jedne od najbolje odjevenih holivudskih zvijezda na crvenim tepisima, Nicole Kidman odlučila je nakratko zapostaviti u prilog nošenju klasičnog crnog odijela.

Savršeno skrojen komplet hlača i blejzera sa satenskim ovratnikom i detaljem mašne na reveru, Nicole je vješto iskombinirala s presijavajućom košuljom upečatljive boje fuksije i detalja nalik kravati.

  • +5
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njezina najnovija kombinacija za hod crvenim tepihom djelo je slavnoga Giorgia Armanija, a cjelokupno izdanje stilizirala je zanimljivim modelom crnih cipela u špic i decentnim visećim naušnicama koje su oplemenila blago valovitu frizuru.