NOVA ŽIVOTNA ULOGA

Nicki Minaj fotografijama na Instagramu potvrdila glasine o trudnoći

20.07.2020 u 18:19

Bionic
Reading

Jedna od najvećih hip hop zvijezdi današnjice, Nicki Minaj, svojoj vojsci fanova na Instagramu otkrila je da očekuje prvo dijete s kontroverznim producentom Kennethom Pettyjem s kojim je u vezi od kraja 2018. godine

Otac njezina budućeg djeteta svojedobno je punio medijske stupce svojom mračnom prošlošću koja uključuje zatvorske kazne zbog pokušaja silovanja te ubojstva bez predumišljaja.

Iako su njezini vjerni fanovi već nekoliko mjeseci nagađali da se nalazi u blaženom stanju, 37- godišnja Nicki Minaj njihove sumnje napokon je otklonila objavom niza profesionalnih fotografija u bikiniju i s rastućim trudničkim trbuščićem.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#Preggers 💛

Objavu dijeli Barbie (@nickiminaj)

Njezine trudničke fotografije nastale su kada je snimala spot za singl 'Trollz' s osuđivanim američkim reperom 6ix9ine, u kojem je zablistala u crvenom korzetu s potpisom domaćeg dizajnera, Juraja Zigmana.

TROLLZ - 6ix9ine & Nicki Minaj (Official Music Video) Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Sa kontroverznim producentom Kennethom Pettyjem Nicki Minaj uplovila je u tajnosti u bračnu luku u listopadu prošle godine, a vjenčano prstenje platili su čak sedam milijuna dolara. Riječ je o skupocjenim dijamantima u koje su se, ističu, zaljubili na prvi pogled.