goruće pitanje

Ni traga ni glasa od Timotheeja i Kylie: Obožavatelji se pitaju jesu li prekinuli

07.03.2024 u 13:42

Bionic
Reading

S obzirom da je zadnje zajedničko pojavljivanje Kylie Jenner i Timothéeja Chalameta bilo na dodjeli Zlatnih globusa, zanimanje za stanje njihove veze raste iz dana u dan

Kada su Kylie Jenner i Timothée Chalamet objavili svoju vezu, gotovo nitko nije bio ravnodušan. Neki su tvrdili kako je to najgori holivudski spoj svih vremena, dok su drugi imali mišljenje kako se ove dvije suprotnosti baš sjajno slažu. Chalamet i Jenner bili su nerazdvojni, no sada ih nismo vidjeli od siječnja pa se rodilo pitanje jesu li još uvijek zajedno.

S obzirom da je glumac zauzet brojnim premijerama novog nastavka filma 'Dina', mnogi su očekivali da će ga na filmskim svečanostima pratiti djevojka koja je bila njegova velika podrška protekle godine te koju je poveo na svečanost dodjele Zlatnih globusa.

Međutim, Timothée je crvenim tepisima paradirao sam, a od Kylie ni traga ni glasa...

Ona se tek oglašava na društvenim mrežama, ali na njezinim objavama pak nema njega, zbog čega su mnogi zaključili kako par više ne dijeli svakodnevicu.

@kyliejenner

not me posting this for 3rd time

♬ original sound - Kylie Jenner

Kylie je nenamjerno potaknula glasine o prekidu kada je u utorak objavila video na TikToku prikazujući je kako prolazi kroz svakodnevne rutine sa svojom kćeri Stormi Webster i starijom sestrom Kendall Jenner. U videu u kojem pokazuje uobičajenu svakodnevicu, popularnog se glumca nije ni spomenulo pa obožavatelji smatraju kako on više ni nije dijelom njezinog dana te da Kylie ovime želi pokazati kako je uspješna kao samohrana majka.

VIŠE SE NE KRIJU

Strastveni poljupci Kylie Jenner i Timotheea Chalameta na finalu US Opena

Pogledaj galeriju

Glumac koji se trenutno nalazi na vrhuncu svoje karijere atraktivnu je Kylie poveo kao svoju 'plus jedan' na Zlatne globuse te su tamo izazvali skandal sa Selenom Gomez koju je prijatelj odbio za fotografiranje. Razlog odbijanja zajedničke fotografije navodno leži u ljubomori Kylie Jenner, a snimke koje prikazuju Selenu kako sve prepričava svojoj prijateljici Taylor Swift u siječnju su bili viralni.

FILMSKA Nagrada

Ovakav sjaj i glamur dugo se nije vidio: Pogledajte najljepše haljine s dodjele Zlatnih globusa

Pogledaj galeriju