vesela obitelj

Gal Gadot u tajnosti rodila četvrtu kćerkicu koja nosi posebno ime

07.03.2024 u 09:42

Bionic
Reading

Popularna Izraelka koja se može pohvaliti i glumačkom i manekenskom karijerom rodila je još jednu djevojčicu, a sretne je vijesti objavila na vlastitom Instagram profilu

U kući glumice Gal Gadot i producenta Jarona Varsana ponovno se čuje plač novorođenčeta - i to već četvrti put! Instagram objava lijepe glumice otkriva da je par u tišini dočekao četvrto dijete zbog čega u kući vlada slavljeničko raspoloženje.

38-godišnja glumica objavila je fotografiju iz rodilišta te tako potvrdila da se njezinoj obitelji pridružila još jedna djevojčica, nova članica 'ženske bande' obitelji u kojoj je Varsano u apsolutnoj manjini.

'Djevojčice moja slatka, dobrodošla. Trudnoća nije bila laka, ali izdržali smo je', napisala je glumica osvrnuvši se na nepoznate poteškoće tijekom blaženog razdoblja.

'Unijela si toliko svjetla u naše živote, živeći do svog imena, Ori, što znači 'moje svjetlo' na hebrejskom. Naša srca su puna zahvalnosti', napisala je otkrivši koje su ime nadjenuli djevojčici.

Zvijezda je već mama trima djevojčicama: najmlađoj 2-godišnjoj Danielli, 6-godišnjoj Mayi i 12-godišnjoj Almi.

Kako bi ispunila obje uloge, i majčinsku i karijernu, glumica je priznala da se odrekla nekoliko sati sna, ali da je spremna na sve kako bi svojim djevojčicama omogućila što ispunjenije djetinjstvo.

'Jako smo uključeni u živote naše djece, tako da jednostavno spavate manje, budite se ranije da biste bili s djecom, samo se više rastežete, ali vrijedi', komentirala je glumica ranije.

'WONDER WOMAN'

U jeku rata u domovini: Izraelska zvijezda Gal Gadot snima novi film u Veneciji

Pogledaj galeriju

Inače, glumica se udala za Versana prije 15 godina, a dijele i privatni i poslovni život pa tako zajedno vode produkcijsku tvrtku 'Pilot Wave Motion Pictures'.

U nedavnoj objavi glumica je svog partnera nazvala najboljim tatom na svijetu te emotivno napisala kako nije mogla poželjeti bolji uzor za svoje djevojčice.