veliko slavlje

Nezaboravna rođendanska zabava: Suprugu dinamovca Izeta Hajrovića obasipali novčanicama uz živu glazbu

02.12.2019 u 13:57

Bionic
Reading

Supruga Dinamova igrača Izeta Hajrovića proslavila je protekli vikend svoj okrugli 30. rođendan. Lejli Hajrović tim su povodom suprug i prijatelji priredili zabavu do zore

Slavni dinamovac Izet Hajrović protekli je vikend suprugu iznenadio nezaboravnom zabavom u sklopu njezina 30. rođendana. U luksuznom hotelu Baur au Lac u Zurichu okupio je njezine najbliže prijateljice, rodbinu i obitelj te se slavilo do zore.

Slavljenica je nosila dugu plavu toaletu u svjetlucavom materijalu te neobičnu torbicu s motivom američkog dolara. A te je noći čini se sve bilo u motivu novca. Naime, nakon slavljeničke torte s prskalicama koju su konobari na kolicima uveli u prostranu ukrašenu dvoranu, a stigao je red na novo iznenađenje.

Srpska modna blogerica Zorana Jovanović, inače bliska prijateljica Leyle Hajrović, koja je cijelu atmosferu prenijela na svom Instagram profilu, bila je jedna od uzvanica. Slavljenicu je u jednom trenutku krenula obasipati lažnim novčanicama koje su poput konfeta izlazile iz pištolja.

Lejla Hajrović Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot Instagram

Iako je Lejla mislila da će rođendan provesti bez supruga, koji je kazao kako ima mnogo obveza s klubom, zapravo je za poznatu plavušu uslijedilo još jedno veliko iznenađenje.

No, bosanskohercegovački nogometni reprezentativac pojavio se u restoranu s buketom ruža zbog čega je Lejla zaplakala od sreće.

'Mislila sam da ću 30. rođendan provesti bez supruga. Ovo je najbolje iznenađenje. Hvala moj Lulu, mojoj porodici i prijateljima koji su ovo sakrili od mene i sve organizirali', objavila je Lejla.

Uzvanici su uživali u vrhunskim delicijama, finim vinima i pjenušcima te živoj glazbi.