koncerti u las vegasu

Adele je 'out', a Keith Urban 'in': Organizatorima nije dugo trebalo da pronađu zamjenu za slavnu pjevačicu

27.01.2022 u 22:05

Bionic
Reading

Adele je 'out', a Keith Urban 'in'. Prema svemu sudeći Caesars Palaceu nije dugo trebalo da pronađe zamjenu nakon što je pjevačica odgodila niz svojih nastupa u Las Vegasu

Adele je nedavno u posljednji tren otkazala niz rasprodanih nastupa u Las Vegasu i tim potezom izazvala šok, nevjericu i razočarenja kako kod obožavatelja tako i kod organizatora. Obožavatelje je o toj odluci obavijestila putem videa na svom Instagram profilu, a u suzama je tada kao razlog navela veliki broj članova tima zaraženih koronavirusom te probleme s isporukom. Međutim, mnogi sada nagađaju kako je istina ipak nešto drugačija te da je nastupe odgodila jer je bila nezadovoljna produkcijom.

Kako god, nakon tog dramatičnog otkazivanja Caesars Palaceu nije dugo trebalo da pronađe zamjenu za Adele. Tako je Keith Urban najavio dodatnih pet nastupa u Las Vegasu , i to na dane kada je trebala nastupiti Adele. Naime, 54-godišnja country zvijezda sada ima pet dodatnih nastupa u Colosseumu u Caesars Palaceu između 25. ožujka i 2. travnja, u terminima koje su prvobitno bili rezervirani za Adele. Naime, Keith će u Las Vegasu nastupiti zadnji vikend u ožujku te prvi vikend u travnju, kao i 30. ožujka na radni dan, a upravo su ti vikendi bili do nedavno rezervirani u sklopu Adelinih planiranih tromjeseččnih nastupa koji su sada stavljeni na led.

Nastupe je najavio sam Keith koji je na Twitteru objavio videu u kojem u naručju drži svog mačka Louisa. 'Vegas!!!! Vraćamo se!,' napisao je uz objavljeni video.

'Hej svima! Ovdje Keith. Ja i Louis želimo vas obavijestiti da imamo pet potpuno novih termina koji se dodaju našim nastupima u Las Vegasu', rekao je pjevač u snimci, našalivši se da je njegova mačka 'jako uzbuđena' zbog tih vijesti.

Urbanova najava došla je tjedna dana nakon što je Adele u suzama rekla obožavateljima da odgađa niz nastupa u Las Vegasu koji su trebali započeti 21. siječnja. 'Bok, slušajte, tako mi je žao, ali moj show nije spreman. Pokušali smo apsolutno sve što je u našoj moći da sve sastavimo na vrijeme i da bude dovoljno dobro za vas, ali mi apsolutno uništeni kašnjenjem isporuke i COVID-om. Pola mog tima oboljelo je od koronavirusa i još uvijek su bolesni. Bilo je nemoguće završiti show - i ne mogu vam dati ono što trenutno imam. Umorna sam. Umorna sam. Žao mi je što ovo u zadnji trenutak, budni smo već više od 30 sati i pokušavamo to riješiti, a ponestalo nam je vremena,' rekla je tada u objavljenom videu.

Adele je svojim obožavateljima obećala da će odgođeni termini nastupa doista biti pomaknuti te se ispričala za iznenadnu promjenu planova. 'Tako sam uznemirena, i stvarno mi je neugodno i tako mi je žao svih koji su opet putovali. Stvarno, jako mi je žao, stvarno mi je žao', rekla je.

Dva dana kasnije, Adele je putem FaceTimea s razgovarala s grupom obožavatelja koji su se okupili u Colosseumu u Caesars Palaceu na dan kada je trebao biti održan njezin prvi nastup. Tada je 30-godišnja pjevačica obožavateljima obećala poklon pakete iz svog gift shopa te im ponudila da se upoznaju na njezinom idućem nastupu, za koji se ne zna kada i gdje će biti.

  • +4
Adele Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia