PONOVO U HRVATSKOJ

Nevjerojatna Beth Hart u Zagrebu slavi 25 godina karijere

20.09.2018 u 11:51

Bionic
Reading

Nakon prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta u klubu Boogaloo rock, blues i jazz pjevačica, skladateljica i glazbenica Beth Hart vraća se u Zagreb proslaviti 25 godina karijere. Nastupiti će u KD Vatroslava Lisinskog u subotu 1. prosinca

Dobitnica je brojnih priznanja, nekoliko puta nominirana za nagradu Grammy, u karijeri je surađivala s velikim i poznatim glazbenicima, od kojih je najpoznatija dugogodišnja suradnja s Joeom Bonamassom. Beth Hart će posjetiti Zagreb u okviru turneje na kojoj slavi 25 godina svoje turneje pa će publika imati prilike čuti sve njene najveće hitove kao i obrade blues standarda po kojima je postala poznata. U isto vrijeme emotivna i jaka, nježna i snažna, ova karizmatična žena moćnog glasa i nevjerojatne energije nikog ne ostavlja ravnodušnim. Bilo da sama s klavirom ili uz pratnju gitare pjeva najljepši blues, soul ili jazz, ili uz pratnju cijelog benda svira nažešći rock, Beth Hart, kao što smo se mogli uvjeriti nedavno na koncertu u Zagrebu, daje cijelu sebe glazbi i tom trenutku u kojem se povezuje sa svojom publikom.

U isto vrijeme emotivna i jaka, nježna i snažna, ova karizmatična žena moćnog glasa i nevjerojatne energije nikog ne ostavlja ravnodušnim. Bilo da sama s klavirom ili uz pratnju gitare pjeva najljepši blues, soul ili jazz, ili uz pratnju cijelog benda svira nažešći rock, Beth Hart, kao što smo se mogli uvjeriti nedavno na koncertu u Zagrebu, daje cijelu sebe glazbi i tom trenutku u kojem se povezuje sa svojom publikom, stoji u priopćenju.

Ta jaka emocija koju emitira na živim nastupima koji joj, kako sama kaže, znače više od svega u životu, razlog je što se sve više ljubitelja dobre glazbe širom svijeta zaljubljuje u nju, pa tako I hrvatska publika.

Podsjećamo, prošlogodišnji koncert Beth Hart izazvao je veliki interes hrvatske publike te su ulaznice za njega bile rasprodane dva mjeseca prije koncerta.

  • +2
Beth Hart Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia