vesela družina

Nevena Rendeli Vejzović sunčani vikend provela u branju maslina, gdje je imala i super pomagače

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Maslina je i ove godine dobro rodila. Barem, ako je suditi po urodu u masliniku mame nekadašnje voditeljice danas uspješne poduzetnice Nevene Rendeli Vejzović. Ona i njezin suprug HTV-ov snimatelj Mak Vejzović te njihove trogodišnje blizanke Lea i Mare i jednoipolgodišnja Vita došli su u Dalmaciju kao ispomoć

Kao rijetko kada u godini, već polovinom listopada, a naročito početkom studenog, iza blagdana Svih Svetih, u vrijeme početka berbe maslina, ožive polja na našim otocima, priobalju i zaobalju. Nevena Rendeli Vejzović proteklog je vikenda brala u masliniku svoje mame u Dalmaciji.

Baka Rendeli je imala je pomoć svojih triju preslatkih unučica i zeta Maka, a Nevena je cjelodnevni boravak u masliniku kao i preradu maslina, naravno zabilježila i objavila na društvenoj mreži simpatičnim video snimkama i fotografijama.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Podsjetimo, Nevena Rendeli Vejzović dala je otkaz na HRT-u te u ožujku pokrenula svoju tvrtku za odnose s javnošću i organizaciju evenata. No, ključ u bravu stavila je i prije nego što je pokrenula posao jer je ubrzo proglašen lockdown. Danas je zadovoljna zbog novih projekata na kojima radi, poput Festivala zdravlja, koji se nedavno održao u parku Maksimir.