SLATKE BRIGE

Nevena Rendeli pokazala trudnički trbuščić: 'Opet nemam ništa za odjenuti'

08.10.2018 u 11:03

Bionic
Reading

HRT-ova voditeljica Nevena Rendeli ljetos je otkrila da svega godinu dana nakon rođenja blizanki Lee i Mare čeka svoje treće dijete, a iako je ne donedavno još uvijek mogla nositi što god je poželjela, Nevena je ulaskom u 31. tjedan trudnoće shvatila kako to više neće biti slučaj

Dobro poznato HRT-ovo lice, Nevena Rendeli, nedavno se pohvalila kako još uvijek stane u svoju omiljneu crnu haljinu koju često nosi u raznim prilikama, no čini se kako će lijepa trudnica uskoro morati obnoviti svoj ormar s pokojim trudničkim komadom.

Nevena je na svom profilu na Instagramu s pratiteljima podijelila privatnu fotografiju na kojoj pozira u potkošulji, kratkim hlačicama i kućnom ogrtaču koji je otkrio trudnički truščić. 'Zdravo 31. tjedne, opet nemam ništa za odjenuti', napisala je voditeljica ispod fotografije, a prijatelji, kolege i obožavatelji Nevenu su obasuli komplimentima.

Pored nanizanih superlativa koje su joj uputili pratitelji, bilo je i onih koji su Neveni poželjeli i četvrto dijete. Iako se nedavno vratila poslovnim obavezama, voditeljica će uskoro ponovno vrijeme provoditi sa svoje dvije omiljene djevojčice, kćerkicama Leom i Marom, koje je čekaju kod kuće.

Uz jednogodišnje blizanke trudnoća će zasigurno biti izazovna i ne baš tako mirna kao prvog puta, no sigurni smo kako će se lijepa voditeljica izvrsno snaći.

  • +10
Bojana Gregorić Vejzović i trudna Nevena Rendeli Vejzović s obitelji na odmoru Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL