DRAGOCJENI TRENUCI

Nevena Rendeli otkrila kako izgleda obiteljska idila u njezinom domu

05.11.2017 u 11:55

Bionic
Reading

U Hrvatskoj je zavladao pravi 'baby boom', a poznate mame svako nas toliko počaste dirljivim fotografijama u glavnoj ulozi s njihovim mališanima. Nevena Rendeli Vejzović jedna je od ponosnih mama koja nije mogla odoljeti, a da sa svojim fanovima ne podijeli djelić obiteljske idile koja vlada u njezinu domu

Voditeljici Neveni Rendeli Vejzović, otkako je postala mama, život se u potpunosti promijenio. U život 35-godišnje HTV-ove voditeljice i supruga Maka Vejzovića potkraj lipnja stigle su blizanke Lea i Mare koje su potpuno okupirale njihovu pažnju.

Lijepa voditeljica televizijske je obaveze zamijenila majčinskim, pa se tako tri dame Rendeli Vejzović nerijetko mogu vidjeti u šetnji zagrebačkim ulicama.

Nevena Rendeli uz majku i blizanke na špici Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Iako su tek napunile četiri mjeseca, djevojčice Lea i Mare već su otkrile najdraže mjesto u kući - mamin i tatin krevet. Atraktivna voditeljica, koja je nakon poroda vrlo brzo vratila zavidnu liniju, podijelila je na svom Instagramu dirljivu fotografiju kojom je ovjekovječila lijeno nedjeljno jutro njezinog omiljenog trija.

Easy like Sunday morning... 😘❤️ #twins #twinsies👯 #family #month4 #autumn2017 #easymyass

A post shared by Nevena (@nevenarendeli) on

Nevena je iskoristila trenutak dok su djevojčice i suprug Mak još uvijek spavali te je zabilježila pravu obiteljsku idilu. Fotografija fantastičnog trija raznježila je voditeljičine fanove i prijatelje, a iako su ju kćerkice 'izgurale iz vlastitog kreveta', kako se našalila u komentarima, sigurni smo kako im ni na trenutak to nije zamjerila.