'tko želi biti milijunaš?'

Nesretno 13. pitanje presudilo je Ivani na Milijunašu; znate li vi točan odgovor?

18.04.2024 u 22:19

Bionic
Reading

Visoko 13. pitanje u ovotjednom izdanju kviza Tko želi biti milijunaš otvorila je Ivana Dakić koja je na spomenutom pitanju odustala i napustila emisiju s 18.000 eura. Upoznali smo i Marinu Maslovaru koja s osvojenih 2.500 eura i jednim džokerom na raspolaganju, nastavlja put do glavne nagrade u idućoj emisiji.

31-godišnja Ivana Dakić dolazi iz Zagreba, po struci je magistar ekonomije, zaposlena je u IT industriji i trenutno radi za hrvatsku start up kompaniju. U slobodno vrijeme voli putovati i igrati kvizove, a prije desetak godina natjecala se i u Potjeri.

U današnjoj emisiji nastupala je kao prva natjecateljica, a sjajno i bez džokera igrala je sve do 9. pitanja kad joj je zatrebala pomoć.

Na pitanju za 2.500 eura tražio se naziv kojim statističari zovu sveprisutnu Gaussovu distribuciju, a uz pomoć džokera "zovi" potvrdila je sumnje i odgovorila točno.

'Adam je prvi, a Eva druga. Tko je treći čovjek?', glasilo je 11. pitanje na kojem je Ivana iskoristila novi džoker, 'pitaj publiku'.

Uz pomoć visokih 70 % glasova publike za odgovor C, Ivana je točno odgovorila i osvojila lijepih 10.000 eura.

Posljednji džoker Ivana je zatrebala na idućem pitanju u kojem se tražilo ime „dobrog cara” čija je vladavina označila razdoblje najveće gospodarske i socijalne stabilnosti Rimskoga Carstva.

Magistrica ekonomije imala je nekoliko opcija u glavi te je uz pomoć džokera „pola-pola” stigla do točnog odgovora i osvojila 18.000 eura!

Ivaninu sjajnu igru zaustavilo je „nesretno” 13. pitanje u kojem se tražila osoba po kojoj je 2021. nazvan stadion koji ima 134.000 sjedećih mjesta.

Odlučila je odustati i zadržati osvojenih 18.000 eura jer nije bila sigurna u točan odgovor, koji se nalazio pod slovom A - po Recepu Erdoganu.