TATE NA ZADATKU

Neraskidivo prijateljstvo: Nakon godina razdvojenosti Ben Affleck i Matt Damon ponovno se druže

08.06.2020 u 16:07

Bionic
Reading

Prijatelji su od djetinjstva, zajedno su prošli najluđe tinejdžerske dane, ali i proslavili se u Hollywoodu. Kako su gradili impresivne karijere, put ih je odveo u različitim smjerovima, a na to su najviše utjecali Benovi problemi s alkoholizmom. Nakon dugo vremena Bena Afflecka i Matta Damona imali smo prilike vidjeti na okupu

'Naravno da je Ben moj najbolji prijatelj. Odrasli smo zajedno, znamo se već 35 godina, zajedno smo krenuli u glumačke vode i počeli snimati filmove i mislim da nas je to spojilo za cijeli život', rekao je jednom prilikom Matt Damon kada su ga upitali kakav je njegov odnos s Benom Affleckom.

I upravo kako je rekao, tako i je. Potvrdili su to kada su snimljeni u nedjelju kako nose cvijeće u spomen, 26-godišnje Afroamerikanke, medicinske tehničarke Breonne Taylor, koju je policija ubila sredinom ožujka ove godine u Los Angelesu. U društvu svoje djece Ben i Matt koračali su noseći bukete, pokušavajući vlastitim primjerima djeci ukazati na nepravdu u svijetu.

Uz Afflecka su bili najstarija kći Violet, mlađa Seraphina i sin Samuel, dok je Damon bio s kćerkama Isabel i Stellu. Njegova, a najmlađa kćerkica Gia bila je pak nešto dalje, u društvu mame Luciane.

  • +5
Ben Affleck i Matt Damon s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Društvo im pak nije pravila nova djevojka Bena Afflecka, glumica Ana de Armas.

Iako su Benovi problem s ovisnošću bitno utjecali na odnos s Mattom, te su se zadnjih godina udaljili, izgleda da ponovno rade na jačanju prijateljstva. Velik udio u tome ima Benov nov način života. Odrekao se svih štetnih stvari, koje su ga koštale braka, brojnih prijateljstava te poslovnih prilika. Alkoholu je konačno, nakon skoro 20 godina, rekao zbogom.

Poradio je na svom odnosu s djecom te sam naglasio kako više ne želi ništa propuštati zbog svojih pijanih noćnih avantura.

Nedugo nakon simboličnog okupljanja u centru Los Angelesa, Affleck je snimljen u trgovini s kućnim potrepštinama zajedno s kćerkom Violet i djevojkom Anom de Armas.

Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: REX / Shutterstock Editorial / Profimedia