NE VOLI POZORNOST

Da je Ben Affleck lud za lijepom Kubankom, dokaz je i profilna fotografija na njegovom privatnom profilu na Instagramu

05.06.2020 u 14:37

Bionic
Reading

Jedna od obožavateljica otkrila je slučajno tajni profil glumca Bena Afflecka na jednoj od najpopularnijih društvenih mreža današnjice. Slavni zavodnik pokušao je ostati daleko od očiju znatiželjnih obožavatelja, ali to mu nije pošlo za rukom

Poput brojnih slavnih Amerikanaca, glumac Ben Affleck već je godinama aktivan na Twitteru. No sada je otkriveno da u tajnosti ima i Instagram profil. Zvijezda filmova ‘Pear Harbor’ napravio je profil pod imenom @positiveattitudehunting, no u kratkom opisu otkrio je ime Ben te se predstavio kao tata koji ponekad snima filmove.

Ono što je potvrdilo da je zbilja riječ o Affleckovu profilu je profilna fotografija na kojoj pozira s novom djevojkom Anom de Armas.

Fotografija je privatna i nije do sada viđena u javnosti, a pretpostavlja se da je nastala tijekom nedavnog godišnjeg odmora u Portoriku, gdje su novopečeni golupčići otputovali nekoliko tjedana prije izdane karantene za cijelu zemlju.

Ono što je također zanimljivo je da Ben sa svog tajnovitog i zatvorenog profila prati tek tri osobe, pa su strani mediji krenuli nagađati da se radi o bivšoj supruzi Jennifer Garner, novoj djevojci Ani i možda najboljem prijatelju Mattu Damonu ili pak najstarijoj kćeri Violet.

Samo ime profila govori mnogo o novoj strani Bena Afflecka koju gledamo posljednjih pola godine, otkako je odlučio konačno riješiti svoj problem s alkoholizmom.

47-godišnji glumac izgleda bolje no ikad, zaljubljen je do ušiju, počeo je brinuti o djeci iz propalog braka te pokazuje odgovorno i zrelo ponašanje. S mladom glumicom Anom de Armas u vrlo je ozbiljnoj vezi, pa mnogi već nagađaju da će završiti brakom. Zajedno žive u njegovoj vili u Brentwoodu, predjelu Loa Angelesa, nisu se odvajali za vrijeme izolacije, a zanosna ljepotica koju već prozivaju Sophijom Loren novog doba nedavno je upoznala Benovu djecu.

  • +3
Ben Affleck i Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia