sve joj dobro stoji

Nepogrešive modne igre Lejle Filipović: Kratke hlačice i čizme za izazovni look

13.09.2021 u 13:57

Bionic
Reading

Bivša misica odavno već privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama, a na Instagramu rado dijeli inspiracije za modne igre. Ljepotica je ovog puta objavila fotografiju na kojoj sjedi na kamenom zidiću u Istri okružena umirujućim zelenilom i cvijećem

Lejla Filipović trenutno boravi u Istri, točnije Balama, a pozirala je u mladenačkoj i jednostavnoj ljetnu kombinaciji sastavljenu od bijele košulje i kratkih traper-hlačica svjetloplave boje te visokih trendi svijetlih čizama od brušene kože.

Supruga Tarika Filipovića može se pohvaliti dugim vretenastim nogama pa joj takva vrsta hlačica lijepo pristaje, a 'djevojački" stajling Lejla je nadopunila s torbom i sunčanim naočalama.

'Naravno, za moj izgled je zaslužna genetika, pa i treninzi i poprilično zdrava prehrana. I najvažnije, kada je žena zadovoljna iznutra, to se na njoj apsolutno vidi', izjavila je za Azru. Dodala je kako se u životu najviše ponosi svojom obitelji, dečkima, majkom, sestrom. 'Obitelj je najveća vrijednost definitivno. Sve ostalo dođe i prođe, a obitelj je nešto gdje je srce stalno prisutno', rekla je Lejla.

  • +3
Lejla Filipović Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX