pozvali su 76 uzvanika

Neobično vjenčanje: Christina Hendricks se udala za šest godina starijeg Georgea Bianchinija

22.04.2024 u 14:53

Bionic
Reading

Američka glumica koja se proslavila ulogom fatalne tajnice u kultnom televizijskm serijalu 'Momci s Madisona', rekla je 'da' filmskom snimatelju u haljini londonskog brenda Katya Katya tijekom svečane ceremonije koju je vodila Shirley Manson, pjevačica grupe Garbage

Vjenčanje 48-godišnje Christine Hendricks i njezinog odabranika Georgea Bianchinija odvilo se u povijesnoj Napoleonovoj kući u New Orleansu.

'New Orleans je mjesto na koje sam uvijek voljela odlaziti prije nego što sam upoznalao Georgea i mjesto na koje je on uvijek volio odlaziti prije nego što je upoznao mene. Kad smo počeli izlaziti živjeli smo na drugom kraju zemlje, udaljeni kilometrima jedno od drugoga, a to je mjesto bilo 'u sredini'. Osjećam se kao da smo zajedno u našem gradu, zato za nas nije bilo dvojbe gdje ćemo se vjenčati', ispričala je glumica.

Napoleonova kuća dobila je ime po njemu jer mu je tadašnji gradonačelnik Nicholas Girod u njoj ponudio utočište za vrijeme njegova egzila. Par koji je počeo hodati 2020., a zaručio se u veljači 2023. na vjenčanju je imao svega 76 gostiju, što je broj za koji Hendricks kaže da je bio savršen za nju i Bianchinija. 'Činilo se kao prava količina za nas da se možemo zagrliti i posvetiti svima, a da se ne osjećamo preopterećeno', objasnila je i dodala: 'Ali to nije maleno, intimno vjenčanje. Ne, htjeli smo veliko slavlje'.

Proces planiranja vjenčanje bio je pomalo izazovan jer je to činila dok je u Irskoj snimala TV seriju 'Small Town, Big Story'. Trodnevno slavlje započelo je cocktail partyjem dobrodošlice i obilaskom Francuske četvrti u petak, dok su vjenčanje i svadba u Napoleonovoj kući na rasporedu bili u subotu.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

'Oduvijek sam voljela cvijeće. To je nešto posebno za mene i dopustila sam to bude festival flore i faune. Bilo mi je važno da prostorija bude puna cvijeća'. Za to se pobrinula floristica Sharime Kayla, dok je ceremoniju vodila njezina najbolja prijateljica Shirley Manson, frontmenica rock benda Garbage. Mladenka je na cocktail partyju nosila večernju haljinu Christiana Siriana, a za veliki dan čipkastu vjenčanicu izrađenu po brenda Katya Katya.

Inače, s bivšim suprugom, glumcem Geoffreyjem Arendom razvela se nakon 10 godina braka, a vijest su tad javnosti priopćili u zajedničkoj izjavi.

'Prije 12 godina mi smo se zaljubili i postali partneri. Zbližili smo naše obitelji, smijali se, imali predivne prijatelje i bili blagoslovljeni nevjerojatnim prilikama koje su nam se pružile. Danas, zajedno krećemo korak dalje, ali odvojenim putem. Uvijek ćemo biti zahvalni na ljubavi koju smo dijelili i uvijek ćemo zajedno raditi na tome da se brinemo o našim psima. Uzet ćemo si vremena da ponovno pronađem o sebe u ovom prijelaznom razdoblju i zahvaljujemo vam na vašem strpljenju i podršci', napisali su tada'.