HORVAT ČAGALJ IZ BB-A

Nemešu će naredna dva tjedna jedina družica biti gitara

03.07.2011 u 13:19

Bionic
Reading

Sustanar Marijane i Nemeša ne želi komentirati njihovu vezu, ali će joj, kaže, pružiti potporu ako zatreba iako joj isprva nije čestitao na pobjedi

Kako piše 24 sata, prvu večer Splitskog festivala na Prokurativama bivši stanar 'Big Brothera', Dalmatinac Horvat Čagalj (33) iza pozornice je izazvao stampedo, ali to mu je očito godilo jer je sa širokim osmijehom porazgovarao sa svima te podijelio autograme.

'Potpuno sam šokiran! Ujutro sam bio u gradu, samo ću reći da mogu besplatno ljetovati gdje god želim, čak ni kroasane u pekarnici nisam morao platiti', zadovoljno je zaključio. Skupa s Marijanom Čvrljak (27) idući tjedan ide u Beograd, gdje će joj pružiti potporu kad bude gostovala na televiziji i općenito. Priznaje da mu je sad glupo što joj nije čestitao na pozornici, ali pokajao se i ispravio to kasnije, na tulumu.

Ne vjeruje, kaže, da će se susresti s Nemešom, koji mu je poslao poruku da ga nema ni za koga dva tjedna, samo gitara i on - kaže Horvat, koji o Nemešovu odnosu s Marijanom nije želio puno govoriti.