BIG BROTHER ROMANSA

Nemeš: 'Više neću spavati sam kad izađem iz kuće'

20.04.2011 u 06:38

Bionic
Reading

Big Brother je ukućane probudio Duškovom izvedbe pjesme 'Glavo luda' Duška Čolića, a glavna tema su i dalje Nemeš i Marijana

Dragana otrovnu strijelu uputila Nirmalu i kazala: 'Moji komentari su suvišni, sve ste rekli svojim djelima i riječima. Iznenađena sam Horvatom jer me nominirao zbog toaletnog papira te Nemešom zbog licemjernog ponašanja i ogovaranja. Jedna osoba će morati raditi na svom tijelu jer nije radila na svom ponašanju, tijelu i ostalom. Mora napraviti 150 trbušnjaka dnevno i naučiti pjevati moju pjesmu 'Primadona'. Nirmal je izjavio da je tako nešto očekivao od Dragane. 'Rekao sam već da se ne bih s njom družio vani, smetala mi je njezina taština, kompleksi i ogovaranje. Mislim da je pjesma izvan svake pameti i odraz niskog intelekta', kazao je Nirmal.

Nemeš je Marijani dao da vidi sliku njegovih roditelja, a ona je rekla da su joj baš lijepi. Nemeš je za to vrijeme zamišljao kako bi izgledao njegov zajednički život s Marijanom i njezinom kćeri. 'Trebaš reći: Ja sam siguran. Ideš mi na živce', rekla mu je Marijana.

Rekao je da zna što on želi, a ona je rekla da je s druge strane sve kompliciranije. Rekao joj je da će sve srediti, a ona ga je zamolila da samo ostane uz nju.

'Ja se osjećam kao svijeća', rekla je Ema dok su pokraj nje bili Marijana i Nemeš.

Marijana je komentirala da se prejela i da je možda trudna. Nakon što su izašli u dvorište, Marijana je komentirala da joj je Soraja OK cura iako misli da je jako tvrdoglava. Dodala je da joj Dragana nije sjela jer joj je prazna.

'Jedva čekam da se družimo vani', rekla je Marijana, a Nemeš je zaključio da će tinejdžerice biti razočarane i neće glasovati za njega jer više neće biti sam kad izađe iz kuće. Nakon toga opet je započela 'akcija' Marijane i Nemeša pod plahtama dok su ostali ukućani spavali.