NA TAJNOM ZADATKU

Nemeš ulazi u kuću smiriti živčanu Marijanu

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 12.04.2011 08:12
  • Objavljeno 11.04.2011 u 20:52
Big Brother - Nikola Nemešević

Big Brother - Nikola Nemešević

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Pred Nemeša je BB stavio velik izazov - nagovoriti sustanare da mu prepuste svoje vrijeme koje bi proveli u luksuznom dijelu kuće na zabavi koju s nestrpljenjem iščekuju

Marijana pokazuje sve veću nervozu i preispituje svoje dosadašnje postupke. Nezadovoljna kavom koju je skuhala, zapitala se nije li u nju možda stavila previše živaca. Tamari se pak požalila da je u kući napravila sve što nije željela, pa je unatoč sestrinim upozorenjima i protivno svojoj prirodi tračala i zbližila se s nekim.

A taj je netko dobio zadatak od BB-a nagovoriti sve sustanare sa smetlišta da mu prepuste svoje vrijeme koje bi trebali provesti na željno iščekivanoj zabavi u luksuznom dijelu kuće. Nemeš je već postigao dogovor s Nirmalom, kojem će zauzvrat prati rublje, a uspije li u zadatku, na zabavi će biti cijelo vrijeme. Hoće li najveći BB zavodnik na zabavi uživati, hoće li uspjeti smiriti Marijaninu napetost ili je još više razbuktati, ostaje nam vidjeti.

I pred stanare luksuznog dijela kuće stavljen je novi zadatak. U kuću su im dopremljena dva bicikla na kojima će vrteći pedale 'putovati' bivšom Jugoslavijom. Ukupno moraju prevaliti 2336 kilometara, a tko će i koliko voziti, moraju sami dogovoriti. Na usputnim će ih stanicama čekati zadaci, za čije će im uspješno rješavanje BB smanjivati kilometražu.

Prvi dnevni zadatak nazvan je Kobasicijada, a ime je dobio po čuvenoj manifestaciji pripremanja kobasica u mjestu Turija. Upravo će to mjesto biti i kraj prve biciklističke dionice koja starta na Košutnjaku. Nakon prevaljene dionice, stanari u tri sata moraju od mesa i crijeva koje im je pribavio BB napraviti kobasice koje će im ujedno biti i sljedeći obrok. Završe li zadatak na vrijeme, na idućoj će ih dionici do 452 kilometra udaljenih Plitvičkih jezera Big Brother poštedjeti za 120 kilometara verglanja pedala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!