S MARIJANOM JE OZBILJNO

Nemeš ostavio sedam djevojaka prije dolaska u BB kuću

21.04.2011 u 15:36

Bionic
Reading

Nemeš je otvorio dušu Bojani i priznao da je odnos s Marijanom ozbiljna stvar. Pohvalio se da je prije ulaska u BB kuću ostavio čak sedam djevojaka

Stanari su dobili i nove posjetitelje. U vrtu ih je dočekala hrpa gladnih pilića. Vezivanjem stanara razvili su se i novi odnosi. Nikola

je bio na romantičnoj večeri s Emom, a i Nemeš joj tepa govoreći joj da je ona njegov pas, a Emi to uopće ne smeta.

Nikola je Emu pozvao na romantičnu večeru budući da prije nikad nije bila. Na večeri je Nikola rekao Emi kako su sve žene u BB kući nešto dobile, samo ona nikad ništa: Slavica i Bojana su bile kapetani, Marijana je proglašena miss BB kuće. Povjerio joj se da se u kući osjeća kao da je na moru, a na to ga asocira večera, muzika, bazen.

Ema ga propituje kako mu je bilo dok je s Tamarom bio vezan. Kaže da su ok, dobro se slažu, ali mu smeta da bude vezan za bilo koga 24 sata. Nikola je Big Brotheru priznao da će, bude li još koji put kapetan i dobije priliku za večeru, na nju voditi Lestera, 'pa nek' pišu novine poslije svašta'.

Ukućani su dobili novi dnevni zadatak od Velikog Brata. Do sutra trebaju saznati što više detalja o svojim partnerima, ali to moraju biti intimnija pitanja. Društvo se okupilo u dvorištu i međusobno su se ispitivali. Ema je najviše postavljala pitanja, uglavnom o seksu.

Tamaru je pitala koje je najzanimljivije mjesto gdje je imala odnose, a Tamara je odgovorila - vodeni krevet. Zatim je pitala sve ukućane koja im je omiljena poza. Neki su odgovorili, neki nisu. Tamara je zadirkivala Nemeša govoreći kako je sigurna da on voli grub seks i da dominira u krevetu. On se samo nasmijao i rekao kako prije svega mora poštovati djevojku da bi uopće bio s njom.

Ema je Nemeša pitala s koliko je djevojaka spavao, na što on nije htio odgovoriti. Rekao joj je da su joj glupa pitanja, i da ga pita nešto normalnije. Bojana drži kako pitanja ne moraju biti samo o seksu, pa je Nemeš pitao Emu kako joj se zovu braća, a ona njega koju su mu životni ciljevi, na što su svi stanari prasnuli u smijeh.