MARIJANA HORVATU:

Nemeš je moj svodnik, njemu se obrati

19.05.2011 u 09:28

Bionic
Reading

Da ludi BB tulumi utječu na Marijanu i navode je na neobične izjave te nepromišljene postupke, tome smo već nekoliko puta svjedočili, a ni ovaj tulum nije bio iznimka - Nemeša je nazvala svojim makroom

Tijekom tradicionalnog tuluma u BB kući Marijana opet nije odoljela kojoj čašici više. Na samom početku brzo se oraspoložila čašicama te

je grlila sve stanare. Kada ju je Horvat zamolio za ples, Marijana je izjavila: 'Nemeš je moj makro i možeš se s njim dogovoriti o svemu što te zanima.' Ubrzo nakon toga Marijana se u ispovjedaonici povjerila Big Brotheru da joj nedostaje kći.

No nakon povratka na tulum zavodljivo je plesala s Nemešom te se par neprestano grlio i ljubio, a njihova strast eskalirala je prilikom odlaska na spavanje još jednim seksom pod plahtama.

Međutim, idući dan Nemeš je prigovorio Marijani zbog popijene koje čašice više te je upozorio da to baš i nije bila mudra odluka jer još uvijek pije antibiotike, no ona ga je vrlo brzo uspjela uvjeriti u to da je sve u najboljem redu.