ODLIČNA TAKTIKA ILI...?

Nemeš javnim prekidom osigurao Marijaninu pobjedu

28.06.2011 u 12:37

Bionic
Reading

Iako je po broju glasova vodila posljednjih mjesec i pol, Nemešev javni prekid zapečatio je Marijaninu pobjedu, povećavši broj poziva na njezin broj za čak 800 posto

Usprkos zvižducima koji su popratili njezinu pobjedu, Marijana Čvrljak zasjela je na tronu Big Brothera, kako neslužbeno saznajemo, s čak 61 posto glasova. Najviše glasova Marijana je imala posljednjih mjesec i pol, tako da njena pobjeda i nije pretjerano iznenađenje.

Iako je uvjerljivo vodila, njezin trijumf potvrdio je Nemeš svojim patosom nabijenim prekidom u finalnoj emisiji. U tom trenutku najviše glasova sjedalo je na Duškov račun, da bi nakon Nemeševog monologa broj poziva na Marijanin broj porastao za čak 800 puta, što ju je zacementiralo na vrhu.

Iako je pobjednica nakon izlaska iz kuće izjavila da bi, da su ostali zajedno, to bila i Nemeševa pobjeda, bez obzira na 'prekid veza', očito je da dobrim dijelom i jest tako. Upravo u toj činjenici neki vide samo odlično odigranu igru BB-ovih ljubavnika, slavnih M&N'sa. Mi smo skloniji teoriji o dobrom sinu koji pleše kako mamica svira.