BOJANA SE ŽALI

Nemeš i Marijana su pretjerali

19.05.2011 u 22:58

Bionic
Reading

Na tulumu prije novog zadatka u kutijama Nemeš i Marijan su se polijevali vodom i pićem i uprljali cijelu kuću, na što je Marijana rekla Nemešu da će morati puno čistiti

No nije čišćenje ono što zabrinjava golupčiće, već pitanje hoće li Marijana osvojiti imunitet. Nemeš je ubrzo nakon ulaska u kutije utrku za mjesto novog kapetana izgubio iako je bio uvjeren da će biti pobjednik.

No zadatak koji je prvo oduševio stanare, nakon nekog vremena ih je posvađao. Točnije Nemeša i Nikolu i Lestera. Nemeš je oponašao glas Velikog Brata i pozvao sve stanare u ispovjedaonicu. Nasjeli su upravo njih dvojica i izgubili pravo da i dalje sudjeluju u utrci za imunitet. Nikola i Lester ljuti su na njega jer ih je prevario imitirajući Velikog Brata.

Nakon što mu je Nikola rekao da nije u redu što ih je zeznuo radi Marijane, Nemeš mu je odgovorio da ljubav nije fer.
Stanarima se svidio život u kutiji, posebno Antoniji koja je izjavila kako konačno može skinuti majicu bez da je itko vidi. Emu je pak fascinirao kondom koji je pronašla ispod kutije.

No Ema je brzo ispala iz igre jer je'nasjela' na foru Velikog Brata da će dati imunitet svima koji za dvije minute dođu u ispovjedaonicu. Marijana je odbila ponudu Velikog Brata da u zamjenu za imunitet sazna informacije iz vanjskog svijeta. Ipak je izašla iz kutije kad je Veliki Brat rekao da daje dva tjedna imuniteta stanaru koji prvi dođe do ispovjedaonice, potrčala je brzinom svjetlosti. U ispovjedaonici je našla vitamine dostatne za dva tjedna i razljutila se zbog 'neslane' šale.