BIG BROTHER

Nemeš: Brinut ću se o Marijaninoj kćeri

26.04.2011 u 12:33

Bionic
Reading

Beograđanin Nikola Nemešević Nemeš odlučio je preuzeti odgovornost za svoju BB ljubav Šibenčanku Marijanu Čvrljak i njezinu dvogodišnju kći Korinu, javljaju Vesti Online

Nemeš je, naime, obećao Marijani kako će se nakon izlaska iz kuće Velikog brata on skrbiti o njoj i njezinoj kćerki.

Marijanin suprug proteklog tjedna podnio je zahtjev za razvod braka, a Marijana se često propituje kako će izgledati njezina sudbina kad izađe iz kuće. Sada, čini se, može odahnuti jer je Nemeš odlučio brinuti se o njoj i maloljetnom djetetu. Plan je, naime, da se Marijana nakon rastave preseli s djetetom u Beograd. Ni Marijana niti Nemeš ne znaju kako Nemešova majka nema puno lijepih riječi za reality ljubav svog sina.

Inače, ovih je dana Marijana molila i svoju najbolju prijateljicu u BB kući da je primi na stan nakon izlaska. Bojani to nije bilo simpatično budući da ne opravdava Marijaninu vezu s Nemešom držeći kako Marijana nije svoju obitelj smjela staviti na kocku nepromišljenom vezom s BB zavodnikom.

Lijepa je odbojkašica, inače, nakon trenirki i hlača, odjenula kratku suknju, i pokazala da obožava ružičastu boju otkrivši Velikom Bratu u ispovjedaonici ružičaste čipkaste gaćice.